Om Oss

Vi som har skapat denna sida är ett stort gäng spel- och sportintresserade personer. Vi gillar att hitta de bästa oddsen och de mest spelbara matcherna och tillställningarna. Det är fantastiskt att få jobba med detta på heltid och vårt mål är att denna sida ska bli så bra som möjligt.

Johan

För mig så ligger fotbollen varamast om hjärtat, och Arsenal är laget framför andra. Att heja på Arsenal är lite som en berg och dalbana, det går upp och ner. I början på 90-talet så hade vi stora framgångar och sedan dess var jag fast med “the Gunners”. Jag fick idén till denna sida när jag surfade runt på nätet för att hitta bra speltips. Det finns ju olika odds på samma matcher. För mig som gillar att betta, så gällde det bara att hitta de matcher med mest spelvärde. Därför tänkte jag att en sida som vår, den behövs för att hitta fram till just de matcherna. Tillsammans med David så lyckades vi skapa denn webbplats. Hoppas just du hittar det du söker här hos oss.

 

David

Ishockey och innebandy är mina passioner. Dock så är inte innebandy den största sporten att betta på, men kan man sin sport så blir man gansla enkelt framgångsrik. Många i branschen har inte stenkoll på just innebandt, men det har jag. Jag känner många som spelar i ligan i Sverige, och att få sista minuten tips från mina kontakter gör att jag väldigt sällan bettar fel. Den största delen av min tid går dock till att kartlägga ishockey. Både SHL och NHL, kanske främst SHL och mitt favortilag Färjestad. Det är Håkan Loobs fel att Färjestad blev favoriten redan från 80-talet då jag bara var ett par år gammal.

Anders

Vinna, vinna, vinna. Till skillnad från mina kollegor som har olika favoritlag så vill jag vinna. Det var också det som lockade in mig i denna bransch. Att ge mig själv chansen att vinna, och det har jag gjort. I de flesta fallen så vinner jag inte så stort, det är ju inga slumpspel som jag satsar på. Jag hittar de mest spelvärda matcher, och spelar ALDRIG med hjärtat. När Sverige förlorade i VM-kvalet mot Frankrike 2017 så vann jag ett par hundralappar. Dock har jag gjort mina riktiga kap inom ishockey och på Hockey VM. Det är ofta en massa skrällar, och det gäller att se vilket lag som har medvind, och vilka som kommer få kriga. Oftast hittar jag rätt, och det är för att jag är påläst. Fakta och erfarenhet är nyckeln till vinsterna.

 

Vill du komma i kontakt med oss så maila på: info@bonusodds.nu