Kampanjer

Idag är marknaden i spelbolagen extremt stor. Å därför så vill varje spelbolag locka sina nya spelare med en rejäl bonus. Många spelbolag har någon form av välkomstbonus men för att göra din spelupplevelse så bra som möjligt så har vissa av spelbolagen dessutom lagt till kampanjer allt eftersom. En kampanj är något som du som befintlig kund kan ta del av och det kan vara allt ifrån ett gratisspel till pengarna tillbaka vid förlorat spel. Dessa kampanjer finns döremot bara på vissa spelsajter och gör att du som spelare behöver hålla dig skärpt så att du inte missar någon av alla dessa.

Varför har spelbolag kampanjer?

Alla spelbolag värnar givetvis om sina spelare. För att vara så attraktiva som möjligt erbjuder de olika kampanjer för att tillfredsställa sina spelare. Det är ett kanontillfälle för alla oss som får ta del av dessa kampanjer som ofta medför en mindre risk att förlora samt ökar chansen att vinna.
Det finns mängder av olika kampanjer att ta del av. De skiljer sig från spelbolag till spelbolag, en del satsar hårdare på kampanjer än andra. Är man intresserad av att ta del i mycket kampanjer bör man givetvis kolla in vad just spelbolaget man tänkt spela hos erbjuder. Om de passar dig så är det bara att köra på och gör det inte det finns det mängder av andra alternativ.
Något som brukar vara synonymt med kampanjer är när stora evenemang huserar världen över. Detta brukar göra att folk vill spela på matcherna och därför kan man exempelvis få en skyhög bonus, ett riskfritt spel, boostade odds eller något annat som behagar dig som spelare. Så går du i tankarna på att spela inför kommande stora mästerskap så är det ett ypperligt tillfälle för dig som spelare att sätta igång å gå igenom de olika spelbolagen så att du hittar de spelbolag som passar just dig. Även om det idag råder ett otroligt utbud så är vi säkra på att du kommer hitta precis det spelbolag som passar dig. Vi har dessutom på vår hemsida listat de spelbolag vi rekommenderar för dig.

Varför ska jag ta del av en kampanj?

Som spelare vill du ha så bra förutsättningar som möjligt när du bettar. Kampanjer av olika slag kan hjälpa dig att minimera riskerna och eventuellt få högre utdelning på dina spel. Därför kan det vara bra att se efter vilka spelbolag som erbjuder kampanjer och vad för sorts kampanjer de har innan du bestämmer dig för att börja spela.
På så sätt kan du sålla bort de som inte passar dig för att i sin tur hitta det optimala spelbolaget. Om spelbolagen skulle ha riktigt schyssta kampanjer så innebär detta inte att ett spelbolag är bäst. Det finns många olika faktorer som spelar roll i detta. Ett exempel kan vara hur oddsen ser ut. Vilket utbud som finns hos spelbolaget. Hur insättning och uttag ser ut. Även hur supporten ser ut brukar vara viktiga komponenter som spelar roll när du ska välja de spelbolaget du ska spela med.
Viktigt att tänka på är att kampanjer hela tiden uppdateras så håll koll på din mejl eller under fliken kampanjer när du spelar. Så du inte missar om någon ny kampanj lanseras eller någon av de äldre slutar köras. Dessa kampanjerna kan vara otroligt bra för dig som spelare.
Exempel på kampanj kan vara att du som spelare får ett riskfritt spel. Det innebär att du exempelvis kan lägga 1000 kronor på ett spel. Skulle du vinna så får du pengar direkt. Skulle du däremot förlora så får du tillbaka pengarna! Detta är en otroligt bra kampanj och den enda risken som egentligen finns är att du vinner. Bra va?!

Tre spelbolag som alltid erbjuder sina spelare kampanjer

Nästan alla spelbolag erbjuder sina spelare någon form av kampanj. Men dessa tre är lite bättre på just den fronten och därför har vi valt att lyfta fram dessa lite extra.

  • 10Bet
  • BetSafe
  • NordicBet
100% upp till 1000 kronorEtt av de största spelbolagen på marknaden

10Bet är ett stort spelbolag som har lång erfarenhet i bettingbranschen. Något som givetvis är en fördel då de vet precis vad spelare vill ha. De erbjuder alltid kampanjer i olika former, både kampanjer som varar länge och kampanjer på specifika matcher eller evenemang.

100% upp till 1000 kronorEtt av de största spelbolagen på marknaden

Betsafe är ett snyggt och säkert spelbolag som du alltid kan känna dig trygg hos. Något annat som de gör riktigt bra är just kampanjer. Framförallt kampanjer på stora sportevenemang.

100% upp till 1000 kronorEtt av de största spelbolagen på marknaden

NordicBet är ett klockrent val om du är intresserad av de lite mer lokala sporter och ligor i Norden. De erbjuder dessutom ofta kampanjer som är fokuserad på sporter i ditt närområde. Skulle du vara intresserad av sport på de större ligorna i världen behöver du inte vara orolig, det finns massvis av kampanjer att hämta där också.