10bet

Hos 10Bet kan du spela på sporter från alla världens hörn, allt ifrån curling till tennis. Du har allting samlat på ett ställe och kan snabbt hitta det du är ute efter i kategorierna till vänster på sajten. 10Bet är ett stort spelbolag med mycket erfarenhet av betting. Att spela via mobilen är enkelt, smidigt och funkar precis lika bra som på datorn.

Bonusar och omsättningskrav

När du skapar ett nytt konto hos 10Bet kan du ta del av en välkomstbonus på 50% upp till 2000 kronor. För att ta del av bonusen måste du ange koden FD100 när du gör din första insättning. Omsättningskraven för bonusen ser ut enligt följande.

– Du har 90 dagar på dig att omsätta bonusen, misslyckas du kommer den att förverkas.

– Oddset måste vara minst 1.40.

– Hela bonusbeloppet måste omsättas minst fem gånger innan du kan göra ett uttag.

Utöver bonusen finns det tävlingar, erbjudanden och olika kampanjer du kan delta i och utnyttja. Detta är något som 10Bet ständigt förbättrar och uppdatera för att du ska få en så lyckad bettingupplevelse som möjligt.

Fördelar med 10Bet

Det är en stor sajt med mängder av olika sporter och spelmöjligheter. Du kommer att hitta nya saker varje dag att spela på, med andra ord är möjligheterna att hitta underhållning höga. Du får en generös välkomstbonus med schyssta omsättningskrav.

Kundtjänsten svarar snabbt, ger informativa svar och man får alltid ett trevligt bemötande. Insättningar sker snabbt, smidigt och enkelt. Det gäller även om du skulle vilja få ut pengar till ditt bankkonto. Givetvis går det fortare att få sina pengar om man använder sig av e-plånböcker.